PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Mini rokomet

V nedeljo 2.12.2012 smo imeli prvo tekmvanje v skupini Mini rokomet, kjer so se fantje in dekleta pomerili med seboj. Škofljica je tekmovala v dveh starostnih skupinah, in sicer od 1. do 3. razreda ter od 4. do 5. razreda.

Škofljica 2 (otroci od 1.-3. razreda) so se pomerili prvi. Z zelo lepo igro in dobrim sodelovanjem so prvo tekmo proti OŠ Ig 3 zmagali s tesnim rezulataom 14:13, drugo tekmo proti OŠ Luisa Adamiča pa žal z enako razliko 1 gola izgubili z rezultaom 9:8.

Škofljica 1 (otroci od 4.-5. razreda) pa so na igrišču pokazali uigranost, saj vsi že nastopajo pri ekipi mlajših dečkov B, tako da so z zmago proti ekipi OŠ Brinje zmagali z rezultatom 18:16 in še s prepričljivo zmago porazili ekipo OŠ Luisa Adamiča z rezultaom 20:1.

Za obe ekipi pa so za zmage zasluženi njihovi navijači, ki so glasno spodbujali igralce.stojijo od leve proti desni: Miha Pustišek, Benjamin Šekič, Nejc Turk, Luka Gregorčič, Matic Marucelj, Filip Šafarič, Matija Gliha, Jernej Kovačič, Kris Šegula,
čepijo od leve proti desni: Blaž Bedenčič, Anže Žnidaršič, Jaka Dubrovski, Nejc Gerl, Matej Pavčnik, Lenart Končan, Julij Zaviršek
ležita od leve proti desni: Tilen Modic, Blaž Šnajdar
trener: Robi Etlingstojijo od leve proti desni: Nejc Trampuš, Mark Begovič, Tim Markovič, Matic Šnajdar, Luka Rebolj, Tilen Kosi
čepijo od leve proti desni: Juš rot, Jon Rot, Štrukelj Luka, Bor Rolih, Aleksandra Ostojič
trener: Robi Etling

 

 

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran