Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Grosuplje, v četrtek 24.10.2019 ob 17:30 uri


 

TEKME V GOSTEH:Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Članska ekipa pričenja novo sezono v soboto

Naša članska ekipa ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak s to soboto pričenja z novo rokometno sezono v 1.B slovenski rokometni ligi.

Po več kot mesecu dni priprav (fantje so pričeli 8. avgusta) in petih odigranih srečanjih je čas za prvi test sezone. Varovance trenerja Gregorja Cvijića že takoj na zaćetku sezone čaka izredno težak nasprotnik in eden izmed prvih favoritov za osvojitev lige - Rokometni klub Krško. Za nameček pa (namesto domače tekme - poseben dogovor med ekipama) še gostovanje v Krškem. Fantje vsekakor v Krško ne odhajajo z belo zastavo, ampak se bodo podali v boj za točke in s tem morebitno presenečenje. Anže Nered, ki bo še naprej kot kapetan poveljeval mladi škofljski ekipi, pred sobotnim srečanjem meni: "Res je, čaka nas težko gostovanje v Krškem, a se ne bomo predali oziroma na pot podali z belo zastavo. Vsi v ekipi že nestrpno pričakujemo prvo tekmo v novi sezoni, za nami je več kot mesec dni priprav, treningov in tekem. Želja je vsekakor presenetiti, dali bomo vse od sebe in v Krško odhajamo po zmago. Po šestdesetih minutah srečanja pa bomo videli kaj bo. "

Članska ekipa je v dobrem mesecu dni sicer odigrala pet prijateljskih tekem. Na turnirju v Grosupljem so po porazu proti domači ekipi in zmagi proti igu osvojili tretje mesto. Med drugim pa so morali v času priprav priznati premoč še ekipam SVIŠa, Slovana in Ljubljane.

1.B liga, 1. krog, sobota 14. septembra 2019
19.00 RK Krško - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak

Igralski kader, ki bo zastopal barve članske ekipe ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak v sezoni 2019/20
Vratarji: Nik Hvala Stojanovič, Domen Lipužič, Amar Hasić
Leva krila: Žiga Regner, Nejc Štubler, Jaka Ilc
Desna krila: Gal Janželj, Tim Vidmar, Andraž Pangerc, Menger Matej
Zunanji igralci: Nejc Demšar, Žan Krese, Peter Etling, Luka Trtnik, Tilen Dolinšek, Timotej Majzelj, Anže Nered, Matic Pangerc
Krožni napadalci: Matevž Podmenik, Žiga Zgonec, Luka Avguštin

Strokovni kader:
Glavni trener: Gregor Cvijić
Pomočnik trenerja: Miha Podlogar
Vodja moštva: Janez Rigler

Sicer pa po odigranem prvem krogu naše člane čaka še eno gostovanje, in sicer jih v soboto 21. septembra čaka gostovanje pri ekipi RD HERZ ŠMARTNO, nato pa sledi prva domača tekma, ko 28. septembra gostimo ekipo RD RUDAR TRBOVLJE.

 

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran