Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Grosuplje, v četrtek 24.10.2019 ob 17:30 uri


 

TEKME V GOSTEH:Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

IGRAM ROKOMET IN PLEŠEM 2019

Prvo soboto v mesecu juniju se je, tako kot je že v navadi, na športnih terenih pred OŠ Škofljica dogajala prireditev Igram rokomet in plešem, tudi tokrat v organizaciji ŠRD Škofljica in Občine Škofljica. Na prireditvi so se predstavile vse ekipe rokometašev ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, od najmlajših pa vse do veteranov. Nekaj tekem je bilo odigranih z gostujočimi ekipami, nekaj med seboj, nekaj pa je bilo eksibicijskih tekem s starši oziroma trenerji. Med tekmami so se predstavile tudi vse kategorije plesalk ŠKD Frklje, od najmlajših pa vse do 30+. Preko celega dneva se je prireditve udeležilo veliko število obiskovalcev, ki so v lepem vremenu uživali ob spremljanju tekem in plesa, vmes  so se lahko posladkali z brezplačnim sladoledom ali pa si privoščili hrano in pijačo iz bogate ponudbe, ki so jo pripravili člani ŠRD Škofljica, skupaj z Mesarstvom Blatnik. Ob glasbi, prijetnem druženju in kramljanju, je čas med 11. uro, ko se je prireditev začela, pa do 22. ure, ko so se luči reflektorjev ugasnile, kar prehitro minil. Vsi obiskovalci in udeleženci dogodka so znali povedati, da je ta prireditev postala tradicionalna, da je zelo dobro organizirana in ne sme manjkati v koledarju prireditev na Škofljici.

fotogalerija


Ob tej priložnosti se člani ŠRD Škofljica ponovno zahvaljujemo Občini Škofljica, Osnovni šoli Škofljica, GD Škofljica, CZ Škofljica in vsem sponzorjem, donatorjem ter drugim podpornikom, ki s svojimi sredstvi pomagajo bodisi pri delovanju društva ali pa pri organizaciji omenjene prireditve. Naši rokometaši in plesalke jim to vračajo s svojimi dobrimi rezultati in uvrstitvami na tekmovanjih. Seveda se priporočamo tudi za naprej.


Po tej prireditvi se je sezona 2018/19 za rokometaše končala in to zelo uspešno, saj smo v vseh kategorijah dosegli zavidljive rezultate. Igralci, trenerji in uprava ŠRD Škofljica so odšli na zaslužene počitnice, vendar za slednje pravega odmora ne bo, saj so se priprave na sezono 2019/20 praktično že pričele.

Za ŠRD Škofljica: Janez Rigler"

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran