Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Grosuplje, v četrtek 24.10.2019 ob 17:30 uri


 

TEKME V GOSTEH:Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Starejše dečke A čaka v soboto in nedeljo boj za najboljše v Sloveniji

Po odličnem uspehu naših Mlajših dečkov A, ki so v Velenju osvojili tretje mesto v državi (več o tem tukaj), ta vikend (v soboto in nedeljo) čaka še boj za medaljo naše Starejše Dečke A!

Ekipa, ki jo vodi trener Rok Košak, se bo tokrat z nasprotniki merila na Igu, in sicer v organizaciji ŠD Mokerc KIG. Poleg njih bodo na turnirju nastopili še RK Gorenje Velenje ter RK Celje Pivovarna Laško.

Turnir se igra po sistemu polfninalnih dvobojev ter nato boj za prvo in tretje mesto. Naše mlade upe čaka v polfinalu tekma proti velenjskemu Gorenju, nato pa še dvoboj (kot poraženec ali zmagovalec) proti zmagovalcu ali poražencu. Naši MDA so letošnjo sezono pričeli v tekmovalni skupini CENTER I in odigrali 14 tekem. Na teh štirinajstih srečanjih so desetkrat zmagali, enkrat remizirali in trikrat izgubili. Tako so osvojili tretje mesto v skipini in sledilo je igranje v četrtfinalni skupini B. V tem delu tekmovanja jih je čakalo šest tekem, kjer so zmagali kar petkrat in samo enkrat remizirali. S tem so si priigrali igranje v polfinalni skupini A. Po treh tekmah so fantje na svoj račun dali zmago in tri poraze, a zaradi boljše gol razlike proti ekipi MRK Krka napredovali na zaključni turnir najboljših štirih ekip. 

Trener Košak se bo tako udeležil še drugega letošnjega zaključnega turnirja, tokrat z drugo generacijo. Že pred samim turnirjem je vesel uvrstitve na ta turnir in meni: "Uvrstitve selekcije SDA na FINAL4 sem izjemno vesel zaradi vseh igralcev. Fantje so vsa tri leta, kar smo bili skupaj, zelo dobro trenirali, vedno so bili pripravljeni dati vse od sebe, trenirali so več kot ostali, bili so se pripravljeni ukvarjati z detajli, kateri se zdijo marsikomu nepomembni, postopoma so postajali vedno bolj povezana ekipa in tako s svojo predanostjo prišli do točke, da so v letošnji sezoni za uvrstitev med najboljše štiri ekipe izločili 3x zaporedne državne podprvake. Fantom res privoščim in upam, da jim je bila ta pot, katero so v teh letih prestali, dobra lekcija, do česa se lahko pride z delom in odrekanjem. Kot trener sem izjemno vesel, da sem imel možnost delati s tako skupino fantov. Kar pa se tiče samega final4, mi smo dobro pripravljeni, izborili pa si bomo to, kar si bomo glede na naše predstave zaslužili."

Zaključni turnir FINAL4 - Starejši dečki A, sobota 1. junija 2019
POLFINALE
15.45: RK Mokerc KIG - RK Celje Pivovarna Laško
18.00: RK Gorenje Velenje : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak

Nedelja, 26. maja 2019:
13.00: Tekma za tretje mesto
15.00: Finalna tekma

 

Vabljeni vsi navijači da naše fante spodbujate na obeh tekmah, in sicer v športni dvorani Osnovne šole Ig.

 

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran