Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Grosuplje, v četrtek 24.10.2019 ob 17:30 uri


 

TEKME V GOSTEH:Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Mlajši dečki A ŠRD Škofljica tretji v državi

Pretekli vikend je v Velenju potekal turnir v kategoriji Mlajši dečki A, ki so se ga udeležili tudi naši fantje ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak in na koncu osvojili tretje mesto.

Varovanci trenerja Roka Košaka in pomočnice Urške Murn so tako osvojili bronasto medalje. Fantje so v sobotnem popoldnevu odigrali 3 tekme in zabeležili eno zmago ter dva poraza. Najprej jih je čakal dvoboj proti domačinom (in organizatorjem turnirja). Velenjčani so bili, zaradi daljše klopi in večje zbranosti, boljši in naše fante premagali z rezultatom 14:10. Zatem je sledila tekma proti rokometašem Celje Pivovarna Laško, kjer je našim fantom zmaga prinašala veliko. In uspeli so premagati celjske sovrstnike (z rezultatom 17:15) kar je pomenilo, da so pristali na odličnem tretjem mestu. Sledila je še tekma proti ekipi RD Urbanscape Loka, ki pa so jo izgubili z rezultatom 16:11. Kljub porazu nu pokvarilo razpoloženja, saj so naši fantje pristali na odličnem tretjem mestu v Sloveniji.

Za piko na i, pa je bil naš vratar Matevž Mlakar izbran za najboljšega vratarja turnirja. Trener Rok Košak je bil vesel tega uspeha in je po turnirju povedal: "S celotnim zaključnim turnirjem sem zelo zadovoljen. Odigrali smo tri dobre in srčne tekme, premagali lanske državne prvake iz Celja in osvojili 3. mesto v Sloveniji. Igralci so pokazali izjemno željo in moč, saj je odigrati tri tako močne tekme v enem dnevu izjemno težko. Zelo sem vesel za vse fante. V prvem delu sezone smo se še malo lovili, pa so fantje kljub temu odločilno tekmo za napredovanje odigrali vrhunsko in pokazali moč te ekipe. V polfinalni skupini pa so igralci borbenost in ekipni duh prestavili na še višji nivo in se brez poraza uvrstili na final4. Le-tega pa so, kot že rečeno, odigrali vrhunsko. Upam, da jim bo ta sezona ostala v lepem spominu in da jim bodo izkušnje pomagale na nadaljnji športni in osebnostni poti!"


Zaključni turnir, Mlajši dečki A, sobota 18. maj 2019:
RK Gorenje Velenje - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 14:10 (7:5)
Gregorič 7, Pečar, Kaselic in Mezek po 1

ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak - RK Celje Pivovarna Laško 17:15 (8:8)
Gregorič 10, Mezek 3, Levičnik 2, Štrukelj in Urbar po 1

RD Urbanscape Loka - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 16:11 (8:7)
Gregorič in Mezek po 4, Pečar, Levičnik in Kastelic po 1

Končni vrstni red:
1. RK Gorenje Velenje
2. RD Urbanscape Loka
3. ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak
4. RK Celje Pivovarna Laško

Našim mladim upom, ter seveda trenerjema, iskreno čestita celotna uprava kluba in sporoča da smo ponosni na njih!

 

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran