Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

ČLANI:
ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Črnomelj v petek 22.11.2019 ob 19:30 uri 

KADETI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Cerklje, v soboto 23.11.2019 ob 10:00 uri

SDA: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RD Alples Železniki, v soboto 23.11.2019 ob 12:00 uri

SDB: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Cerklje v soboto 23.11.2019 ob 13:30 uri

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RD LL Grosist Slovan, v nedeljo 24.11.2019 ob 11:00 uri
TEKME V GOSTEH:

MDB: RK Mokerc-KIG : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, v soboto 23.11.2019 ob 11:00 uri

 

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Lep uspeh mladih rokometašev ŠRD Škofljica na Koper CUP-u

ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak se je drugo leto zapored udeležila velikonočnega turnirja v Kopru. Na turnirju so se predstavile ekipe Starejši dečki A (letnik 2004), Starejši dečki B (letnik 2005) in Mlajši dečki A (letnik 2006), ki sta jih vodila trenerja Rok Košak in Urška Murn.

SDA so zmagali proti Ribnici, Angyafoldi (HUN), Dol Tki Hrastniku, Pallamano Spallanzani (ITA) in v finalu še proti Slovenj Gradcu ter tako dosegli 1. mesto. S tem so ponovili lanski uspeh, ko so prav tako osvojili turnir. Za SDA je to odlična spodbuda pred nadaljevanjem sezone, ko bodo 11.5. proti MRK Krki lovili svojo prvo uvrstitev na turnir najboljših štirih ekip v Sloveniji.

slika1 porocilo koper

SDB so dosegli zmago proti Gorišnici, dva remija proti Bologni (ITA) ter Mariboru in tri poraze (Pler – HUN, Velenje in Bezirk – NEM) ter na koncu dosegli 6. mesto. Za kar nekaj fantov letnika 2005 je bil to prvi nastop na turnirju. V tej selekciji so na turnirju za Škofljico nastopali tudi trije fantje iz RK Sviš Ivančne Gorice in se super vklopili v ekipo. Selekcija SDB bo 25/26.5. igrala na turnirju od 5. do 8. mesta v Sloveniji.

slika2 porocilo koper

MDA so dosegli zmage proti Kopru, Pallamano (ITA), Mariboru in MRK Ljubljani. Po porazu proti Velenju so fantje igrali tekmo za 3. mesto in jo tudi suvereno dobili proti RK Ribnici. Selekcija MDA si je že zagotovila nastopanje na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip v Sloveniji. Turnir bo 18.5. v Velenju, poleg Škofljice pa so si nastopanje priigrale še ekipe Velenja, Celja in Škofje Loke.

slika3 porocilo koper

Vse ekipe so prikazale všečno igro in se borile tudi, ko je bilo težko. Zelo pomembno pa je, da so se fantje super razumeli in se imeli odlično ter se v prostem času zelo zabavali. Upam in verjamem, da bo fantom turnir ostal v lepem spominu.

slika4 porocilo koper

Velika hvala tudi staršem, kateri so pomagali pri prevozih na tekme ter čestitke za odlično spodbujanje fantov na tekmah

Poročilo pripravil Rok Košak

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran