Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

 

TEKME V GOSTEH:

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

V našo dvorano to soboto prihaja ekipa Radeč

V soboto se nadaljuje rokometni ples 1.B lige v naši dvorani, saj v 21. krogu gostimo ekipo Radeč, ki se na lestvi nahaja takoj za nami.

Radečani so na dosedanjih dvajsetih tekmah dosegli sedem zmag, en neodločen izid in dvanajst porazov in imajo dve točki manj od nas. Torej nas čaka boj proti neposrednemu konkurentu za deveto mesto na lestvici. Na prvem medsebojnem srečanju v tej sezoni smo se iz Radeč vrnili uspešnejši, saj smo domačine premagali z rezultatom 27:29, tokrat pa nas čaka povsem nov boj za novi par točk. Tokrat je napoved pred sobotnim srečanjem podal Matevž Podmenik: "Sobotni nasprotniki so res konkurenti na lestvici, zato mislim, da je favorita težko napovedati glede na pretekle tekme. So tradicionalno neugodna ekipa s počasno igro, zato bo najpomembneje držati visok ritem igre skozi celotno srečanje. Potrebno bo prav tako igrati kompaktno v obrambi, z veliko prekrški in agresivnostjo."

1.B liga, 21. krog, sobota 23. marca 2019
19.00 ŠD Škofljica Pekarna Pečjak - RK Radeče Papir Nova

Foto: Tia Ula Juvančič Dresler

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran