Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

SDA: ŠD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Mokerc KIG, v soboto 23.3.2019 ob 16:30 uri

ČLANI: ŠD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Radeče Papir Nova, v soboto 23.3.2019 ob 19:00 uri

MLADINCI: ŠD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Krško, v nedeljo 25.3.2019 ob 11.00 uri

 

TEKME V GOSTEH:

MDA:
RK Trimo Trebnje : ŠD Škofljica Pekarna Pečjak, v soboto 23.3.2019 ob 11.15 uri

 
  

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

Za starše

 

 

pdf mala

 

Pristopna izjava

 

V soboto gostimo vodilno ekipo lige - Slovenj Gradec

Osemnajst krogov je za našo člansko ekipo ŠD Škofljica Pekarna Pečjak, pred njimi pa dvoboj z vodilno ekipo lige, in sicer ekipo RK Slovenj Gradec 2011.

Korošci imajo, kljub menjavi trenerja pred pričetkom sezone, trenutno na svojem kontu šestnajst zmag in samo dva poraza. Varovanci trenerja Sebastjana Soviča odkrito napovedujejo preboj v slovensko rokometno elito, a bodo pred tem to vlogo favorita morali pokazati tudi na našem terenu. Naša mlada ekipa, ki jo vodi trener Gregor Cvijič je že poskrbela za dva "skalpa" Krškega in Slovana, a sobotni dvoboj bo boj od začetka. Vse točke in zmage pred tem ne pomenijo nič. Naša okrepitev pred pričetkom sezone, Mario Cingesar, ki s seboj nosi že precej izkušenj s prvoligaških igrišč, se strinja s tem in dodaja: "V Slovenj Gradcu smo že pokazali, da se z njimi lahko kosamo. Takrat nam žal na koncu ni uspelo, imamo pa tokrat prednost domačega terena. Gre za dobro ekipo, proti kateri bomo morali igrati pametno in dati vse od sebe. Prepričan sem, da tokrat lahko presenetimo nasprotnika."

1.B liga, 19. krog, sobota 9. marca 2019
19.00 ŠD Škofljica Pekarna Pečjak - RK Slovenj Gradec 2011

Foto: Tia Ula Juvančič Dresler

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3 p.p. 28
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

Kaj delamo

 

Delo Športnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran