Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

 

TEKME V GOSTEH:

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Člane čaka petkovo gostovanje na Ptuju

Po sobotnem (presenetljivem) neodločenem izidu proti Slovanu varovance Gregorja Cvijića tokrat čaka (že v petek) gostovanje pri ekipi Drave iz Ptuja.

Ptujčani so po dobrem začetku (ko so bili še pri vrhu lestvice) v nadaljevanju sezone padli in se trenutno nahajajo na petem mestu lestvice. Štajerci so nas na "našem terenu" premagali z rezultatom 25:30, a fantje tokrat na Ptuj vsekakor ne odhajajo z belo zastavo. Da favoriti vedno ne zmagajo, je naša mlada ekipa že pokazala nekajkrat v tej sezoni (proti Krškemu in Slovanu) in tudi tokrat na gostovanje odhajajo sproščeni ter obljubljajo borbenost do zadnjega sodnikovega žvižga. Mladi Gal Janželj ki je, ob poškodbi prvega desnega krila Tima Vidmarja, v zadnjih tekmah dobil precej priložnosti za igro, to potrjuje s svojo izjavo: "Prejšni vikend smo dokazali da smo z borbo in pravim pristopom lahko konkurenčni vsaki ekipi v ligi, tudi favoritom. Na Ptuj odhajamo pripravljeni na borbo, saj so nas doma Ptujčani nadigrali in to jim bomo poskušali danes vrniti v gosteh."

1.B liga, 18. krog, petek 1. marca 2019
18.00 RK Drava Ptuj - ŠD Škofljica Pekarna Pečjak

Foto: Tia Ula Juvančič Dresler

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran