Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

 

TEKME V GOSTEH:

SDB: FINALE razvrstitev 5.-8. mesto_organizator RK Mokerc-KIG v soboto 25.5.2019
 

1. tekma: ŠD Mokerc-KIG : RK Kronos ob 10.00 uri

2. tekma: RD LL Grosist Slovan : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak ob 11.30 uri

3. tekma: Poraženec 1. tekme : Poraženec 2. tekme ob 12:45 uri
4. tekma: Zmagovalec 1. tekme : Zmagovalec 2. tekme ob 14:10 uri


KADETI: FINALE razvrstitev 5.-8. mesto_organizator MRK Krka v soboto 25.5.2019
 

1. tekma: MRK Krka : MRD Dobova ob 14.00 uri

2. tekma: RK Slovenj Gradec 2011 : ŠRD Škofljica/SVIŠ ob 15.30 uri

3. tekma: Poraženec 1. tekme : Poraženec 2. tekme ob 17:10 uri
4. tekma: Zmagovalec 1. tekme : Zmagovalec 2. tekme ob 18:40 uri 

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Na sporedu sosedski derbi s Slovanom

Varovance trenerja Gregorja Cvijiča to soboto čaka sosedski derbi proti ekipo Slovana, ki cilja na uvrstitev v prvo ligo.

Sosedski derbiji so vedno polni emocij, živčnosti in seveda rokometnih vložkov. Nič drugače ne bo to soboto zvečer v naši dvorani OŠ Škofljica. Obeta se napet dvoboj, saj gostje prihajajo z željo po osvojitvi novih dveh točk, ki jim pomenita ogromno v boju za uvrstitev v prvo ligo. Z njimi prihaja tudi trener Aleš Repina, ki je zadnji dve sezoni sedel na klopi naše članske ekipe. Med drugim pa bo kar nekaj igralcev, ki so v svoji karieri nosili tako en kot drugi dres. Med športnima dvoranama oziroma kluboma je paktivčno dobrih 10 kilometrov, tako da gre za pravi sosedski derbi. 

Na prvem srečanju so naši fantje na Kodeljevem "drago prodali" svojo kožo in domačinom skoraj zagodli. A prva tekma je poglavje zase in na sporedu bo novih 60 minut na derbiju. S tem se strinja tudi naš igralec Žiga Zgonec, ki pravi: "Na prvo tekmo lahko pozabimo, saj se je vmes zgodilo marsikaj. Vsaka tekma je poglavje zase, se posebej pa to velja za sosedske derbije z ekipo Slovana. Tezko je reči, kaj se bo zgodilo v soboto, obljubimo lahko le maksimalno borbenost in agresivnost z veliko teka, saj bo brez tega nemogoče upati na ugoden rezultat."

1.B liga, 17. krog, sobota 23. februarja 2019
19.00 ŠD Škofljica Pekarna Pečjak - RD LL Grosist Slovan

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran